Over Sommelray

In de stad bestaat het al even: een bezorgdienst die je kan voorzien van  boodschappen. zonder dat je zelf de deur uit hoeft. Ben je op Texel en heb je na sluitingstijd nog iets nodig? SommelRay, oftewel wijn- en theesommelier Raymundes Schaak, helpt je uit de brand. Bel, app of mail en hij komt eraan met de lekkerste wijnen, thee, koffie, delicatessen of een kratje bier!

SommelRay

Deze naam kreeg ik dag één dat ik begon bij het
’t Pakhuus in Oudeschild, ik kreeg van Boy & Felicia carte blanche over de wijnkaart en dat greep ik met beide handen aan. Ik kreeg zoveel energie van het creëren van de wijnkaart dat ik vaak tot middennacht nog bezig was met zoeken naar de juiste wijnen. En als je dan zes verschillende wijnleveranciers tot je beschikking heb, dan kon je mij niet blijer krijgen!

De Texelse VinoTheeK

Ja, dat is mijn droom, daar vertel ik straks nog wat meer over, wat ik je al wel kan vertellen is dat een Vinotheek de officiële benaming is voor een wijnzaak, maar mijn VinoTheeK:  Vino staat voor wijn, Thee staat voor… goh wat zal dat zijn? en de K voor Koffie!

 

Houd mijn andere website ook in de gaten www.texelsevinotheek.nl

Geef je bestelling snel door via:

 WhatsApp

E-mail

Telefoon

* Ik verkoop geen alcoholische producten aan personen onder de 18 jaar! Bij twijfel vraag ik om je legitimatie